Träning

Det där med träning... Det känns som att jag nästan allitd skriver om träning, men det är så himla roligt just nu! Är inne i en träningsperiod då jag längtar efter att gå ut och springa. 
Jag har köpt proteinpulver som gör att jag ska bygga muskler men även gå upp i vikt. Bra vikt. Jag har kommit över stadiet där jag tycket det var jättesnyggt att vara pinnsmal. Vad tänkte jag då? Tjejer som är pinnsmala har ju inga former alls, nu googlar jag typ runt på vältränade tjejer och inser hur snyggt det är med lite muskler. Observera, lite muskler. Jag vill inte bli bitig utan se välmående och vältränad ut. Jag hoppas verkligen att man ser skillnad sommaren 2013 då eftersom att det tar ett bra tag för kroppen att vänja sig. 
 
Jag har börjat gymma med Rasmus nu. Som kör "killövningar" med mig, det vill säga bänkpress och knäböj och så vidare. Jag har alltid varit rädd för att köra övningar som killar gör på gymmet, men herregud så roligt det är! och vilken träningsvärk man får! Nu tycker jag nästan att det är tråkigt att gå på passen med tjejer/tanter. Synd bara att min älskling ska börja gymma på flex igen efter sommaren. Då blir det väl lätt att jag går tillbaka till dem tråkiga passen, men jag hoppas att jag vågar stå där i gymmet själv. 
Men som sagt jag tycker det är otroligt roligt att ha den här motiavtionen. Man behöver inte svälta sig själv utan vill man fortfarande äta godis och annat, så gäller det bara att träna mer, och gå ut och springa. Jag har precis börjat löpa nu efter 1 års uppehåll och det går bättre än vad jag trott. Springer man långsamt till en början, med en bra spellista i öronen så finns det inget som kan stoppa än, testa själva. 
 
 

Hej från Dalarna!

Godmorgon! Vi befinner oss just nu i en stuga uppe i dalarna. Förra veckan befann vi oss i skåne och Danmark. Shit vad jag reser märkte jag nu. I början av sommaren deppade jag ihop pga en oplanerad sommar, Men nu har jag redan hunnit vara på landet, Göteborg, Skåne, Danmark och nu Dalarna och om 3 veckor åker vi till Malta. Herregud, hinner ju aldrig vara hemma men vet ni vad? Det gör ingenting, för det är så otroligt skönt att bara lämna Stockholm och få lite miljöbyte.  Kan ni förstå att när alla småbarn börjar gymnasiet igen i Augusti och mina vänner börjar högskolan så åker vi till Malta en vecka och blir superbruna och slappar? Det är så underbart! 
 
Vad bjuder Dalarna på idag då? 
Vi har nyss varit ute på en cykelrunda och promenad runt Ön här. Om en stund ska vi åka till en ställe som heter Relax och fiska. Det är en liten sjö med laxar i, så om vi har tur får vi upp en som vi kan äta till lunch! 
Sen så tänkte vi sola, bada och grilla lite kyckling med grönsaker ikväll. Under denna resa ska jag och R vara nyttiga har vi bestämt. Det har blivit för mycket godis och annat gott under andra resor, så under dessa dagar ute på landet ska vi promenera, cykla, springa och äta kyckling och tonfisk. Hoppas verkligen att vi klarar det nu. Min kropp har ju en tedens att skrika efter godis............ 

13 juli

Godmorgon! Eller jag har ju varit vaken nu i ett antal timmar eftersom att det pågår en renovering hemma hos far som gör att man inte kan sova längre än till åtta. Men imorse var jag duktig. Jag ställde mig på crosstrainern som vi har i vardagsrummet, samtidigt som jag såg på ett bra tvprogram. Nu har jag precis duschat och ska äta lite lunch med mina snickare, pappa och Rasmus. Efter det ska jag jobba. Såg nyss att det är fredagen den 13onde idag. Kul? Vad kommer att hända på jobbet då? Inget hoppas jag! 
 
 

RSS 2.0