Fredag

Sitter i soffan och tänkte precis på att det redan är fredag. För en vecka sen var det midsommar, tiden går så snabbt så att man inte hinner med. Vad gör jag på dagarna då? Jo idag har jag legat ute och pressat ( och igår med) jag är ju en så kallad blekfis. Hatar Sveriges sommar mer än något annat men struntsamma. Jag har solat lite och på förmiddagen blev jag upphämtad av min älskling då han ville bjuda mig på lunch. Så vi åt på kök & bar. Han har fått ett heltidsjobb så han har det bra. Dock ska han bara jobba några veckor nu i sommar men sen i höst när han inte ska gå i skolan så ska han jobba heltid, min duktiga man. Han ska snart hämta upp mig igen kom jag på, vi ska nämligen till gymmet. Nu var det faktiskt länge sen jag gymmade, har tränat kondition hela veckan vilket är tråkigt! Jag vill ju vara smal men vältränad och det är så jäkla snyggt med smala tighta kroppar om ni förstår. Så jag försöker bygga muskler, men det tar sin lilla tid som Rasmus säger att det ska göra.
 
I helgen har jag och Rasmus planerat in en "Claudia- Rasmus dag". Vi träffas nämligen inte så mycket längre eftersom att han jobbar heltid, jag jobbar och på kvällarna har han handbolls träningar till sent. Och på måndag åker han till Göteborg en vecka för att spela Partillecup. Så denna helg ska vi mysa extra mycket. 
I morgon ska vi dock fira hans bror med deras släkt men det är bara på dagen. På kvällen har vi tänkt att se en sjukt bra film som vi laddat ned. På söndagen ska vi åka och shoppa hade vi tänkt, sen laga en mysig middag bara han och jag hemma hos honom och sen gå på bio. Kommer nog bli super. Vi har även två resor som vi ska på i sommar också. Den 16e juli har vi varit tillsammans 3 och ett halv år så då åker vi upp till Dalarna själva och bara tar det lugnt. Och i augusti åker vi utomlands bara han och jag. Åh va härligt det ska bli. 
Nej nu måste jag sluta längta och börja packa gymkläder! 
 
 

18 Juni

Hej! Nu var det någon vecka sen jag bloggade sist men nu är jag tillbaka.
Det har hänt lite roliga saker sen sist. Jag har börjat träna stenhårt, både jag och Rasmus har köpt proteinpulver och han har även gjort träningsscheman till mig så nu är jag super taggad.
Sen så har vi fått ett varsitt sommarjobb, så nu behöver jag inte vara snål längre! Och vi har även hittat en sjukt billig resa till Grekland som vi funderar på att ta.
Men nu ska jag vara chaufför till Rasmus som ska på behandling på Huddinge sjukus. Byebye!

7 Juni

Imorgon tar min fina lilla kille Rasmus studenten. Jag längtar lika mycket som jag gjorde på min. Man blir så lycklig. Vi har iaf fixat hemma hos Gruddarna i några dagar nu. Rasmus ska ju ha mottagning för 50 pers så vi har bakat, städat, möblerat om och köpt presenter. Men nu är det klart.
Imorgon kommer hans klass över hit på champagnefrukost och jag ska agera som fotograf. Jag ska fota dom vid poolen och gräsmattan har jag bestämt, det kommer nog bli fina klassbilder!
Jag har också förberett en fin text till R som jag vill att han ska läsa på sin student. Har dock inte bestämt för mig för om jag ska ge det som ett kort eller om jag ska hålla som ett litet "tal" det återstår att se imorgon. Läste upp det för hans mor för någon stund sen vilket slutade med att hon satt bredvid mig med tårar i ögonen. Det var ju inte meningen! Men jag hoppas att han förstår vad jag verkligen vill säga med texten. Åh min fina älskling! Jag längtar tills jag får se honom imorgon, lycklig och full. Efter det blir det ju självklart slutskivan det ska faktiskt bli jätte roligt!

Måndag 4e Juni

Hej! Kom precis hem från stan. Har varit med min käre killkompis Henrik i stan och köpt studentpresent åt min man! Blev massa bra saker. Så nu är det klart, skönt. Nu är det bara jakt efter något att ha på sig och naglar som ska fixas hos mammas kompis på onsdag kväll, sen kan jag pusta ut.
Nu ska jag fortsätta att skriva min sista uppsats för denna termin så att jag kan ta sommarlov på torsdag, herregud så skönt!

Presentjakt

Godmorgon! Mår mycket bättre idag och har vilat upp mig rejält under helgen. I fredags och torsdagskväll lagade jag och älskling mat tillsammans och köpte med oss lite gott och somnade framför tvn. Igår var vi med vänner hemma hos Rasmus och idag ska jag åka till stan med pappa och bror för att leta studentpresent! Min lilla Rasmus tar studenten på fredag, hur sjukt är inte det? Okej nu låter det som om han är min son, men tänk att första gången jag träffade honom gick han i nian då vi blev tillsammans, och nu går han ut? Och jag måste bara berätta för er hur stolt jag är över honom. Han har kämpat med en väldigt jobbig sjukdom under hela 2011. Många sjukhusbesök vilket har gjort att han missat några prov och redovisningar men otroligt många lektioner. Men Rasmus har en sån stark vilja och kämpar in i det sista och har faktiskt sjukt bra betyg. Han går ut med 20,5 i betyg (just nu) eftersom han inte riktigt vet om han får VG eller MVG i något ämne. Men just nu ligger han på 20,5 och jag är så stolt! Tänk er själva att spendera mesta tiden på sjukhuset och ändå gå ut med toppbetyg, jag kan inte vara annat än stolt.
Ja och det där med studentpresent är ju inte lätt till en kille. Rasmus har en lista med saker han önskar sig, men jag vill ju ge något speciellt. Ska åka in till staden och kika lite, hittar jag ingenting idag så har jag ju hela veckan på mig. Men nu måst jag äta upp och sen börja fixa mig. Puss

Mina fina <3

När något jobbgigt händer precis som det gjort nu, så är det otroligt skönt att veta vilka fina människor man har omkring sig. Jag hade aldrig vågat börja gråta eller känna mig nere om mina fina inte fanns där. Jag kanske inte bloggar nu under helgen eftersom att det är andra saker som är viktiga. Jag hoppas i alla fall att det blir en bra helg trots allt.
Men jag vill bara säga tack till min bästa vän Maja, till min fina Rasmus och till min underbara familj som alltid finns där. Puss.

RSS 2.0