29 Maj

Godmorgon! Idag är det tisdag och det innebär att jag äntligen ska hämta upp världens bästa storebror som kommer från Skåne och ska hälsa på sin käre familj här i Stockholm. Det ska bli jätte roligt att få träffa honom eftersom att jag inte har träffat honom sen min födelsedag vilket var över 2 månader sedan. Innan det har jag lite att stå i. Om en timme ska jag träffa Henke för en liten lunch och därefter tänkte jag träna lite. Efter gymmet ska jag och min man fixa till min cykel lite. Jag och Rasmus har fått för oss att cykla överallt vilket är både bra och roligt! Gratis motion och träning och sen är det faktiskt väldigt skönt att cykla överallt, det går ju hur snabbt och smidigt och helst. Jag har blivit lite lat på senaste tiden med träning, jag orkar inte gå till gymmet osv men då är det ju bra att man rör på sig något i alla fall när man cyklar! Men just nu försöker jag få upp motivationen igen och börja träna.

Tisdag

Godmorgon! Klockan är snart tio och jag ligger fortfarande i älsklings säng. Skönt med lite sovmorgon. I fredags gick jag upp halv sex och både lördag och söndag åkte jag och Rasmus mamma till sjukhuset tidigt på morgonen för att hälsa på vårt hjärta. Men jag klagar inte. Nu är han hemma igen. Länge hoppas jag.. Han ska dock tillbaka redan på torsdag för att få en behandling men det är bara över dagen.

Idag är jag ledig faktiskt. Det var länge sen jag var ledig och fick sova ut eftersom att jag har praktiserat på en skola i Nacka men även haft skola på Södertörn många dagar nu. Så idag tänkte jag lägga mig ute i gräset i solen och skriva klart min andra uppsats för denna vecka. Är extremt skoltrött just nu men har endast 4 skoldagar kvar innan sommarlov och det kan jag nog nöja mig med.

Nej nu måste jag fortsätta! Puss

Fredag

Nu är det äntligen helg. Eller det har det ju varit nu i två dagar men det känns inte som det. Igår var vi på sjukhuset med Rasmus hela dagen och idag har jag varit i skolan på ett obligatoriskt semimarium, jätte tråkigt var det om ni skulle vilja veta!
Nu är jag hos Rasmus på sjukhuset eftersom att han fick sova över där inatt och ska tyvärr göra det hela helgen också. Det värsta som finns kan nog vara att sova utan sin älskade, håller ni med? Jag kan på riktigt inte somna ordentligt utan Rasmus, det kännns bara konstigt men jag kanske bara är töntig. Jag saknar honom redan!
I helgen har jag faktiskt några roliga planer. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mamma. Kanske kolla någon film. Imorgon ska vi cykla till sickla och tillbaka hade vi tänkt, får se hur det går. Det ska bli jätte skönt att röra på sig igen. Börjar faktiskt redan känna mig bättre! Och på söndag hade jag tänkt ta med mig pappa ner till Tyresö vallen för att titta på damerna som spelar i allsvenskan, har gjort det ett fåtal gånger nu och det är faktiskt riktigt roligt.
Men nu ska jag pussa lite på min sjuka man innan det är dags att bege sig hem mot Tyresö.

Hej jag är rastlös

Blogginläggen blir inte så givande och intressanta när jag är sjuk.. Idag är jag på bättringsvägen hoppas jag. Imorse vaknade jag och satt i telefonkö hos läkaren i en timme vilket inte var så roligt klockan sju på morgonen. Sen dess har jag faktiskt sovit hela dagen. Har inte kunnat sitta upp för att jag har varit så slut i kroppen och huvudet. Men nu är jag hur pigg som helst! Ska göra mig en chailatte och planera en lektion för min små sjuor som jag aldrig orkade ta tag i igår. Missar praktiken både idag och imorgon men det är tur att det finns lärare som förstår att man ibland kan bli sjuk. Så denna vecka är det bara skola onsdag eftersom att det är röda dagar i slutet av veckan, skönt!
Nej nu ska jag göra lite nytta. Pussa på min fina man ska jag också göra!
Kram

Sjukstugan fortsätter

Jag är fortfarande sjuk och det är så frustrerande. Jag vill göra saker hela tiden eftersom att jag hatar att ligga i sängen. Idag har jag dock gjort saker hela tiden och det kanske är därför jag är så trött just nu. Jag har varit och lämnat familjen Grudds båt tillsammans med dem eftersom att den ska säljas. Tråkigt att den ska säljas eftersom att det var så himla mysigt att åka ut i skärgården med den. Sen har jag spelat kubb med familjen och grillat hamburgare.
Nu hade jag tänkt titta Big brother och planera en lektion för mina små sjuor!
Praktiken får jag dock skippa imorgon eftersom att jag måste till doktorn... Trist!

Sjukling

Hej! Förlåt för en dålig uppdatering men jag praktisear för fullt på dagarna och nu har jag blivit jätte sjuk.
Hela Rasmus familj är på gymmet och tränar och jag ligger själv i hans säng och väntar på att dom ska komma tillbaka. Jag är jätte sjuk och mår kasst. Fredagskvällen spenderade jag med telefonsamtal med akuten, allt ska ju komma på en och samma gång, usch. Nu ska jag försöka sova lite till innan Rasmus kommer hem. Då ska jag försöka åka med honom och handla mat och godis gud så gott.

Det är inte lätt

Måste skriva av mig lite känner jag. Jag har haft en jobbig dag, eller egentligen inte så jobbig utan bara en lång dag där jag började skolan klockan åtta vilket betyder att jag måste åka hemifrån kvart i sju, usch. Jag kommer alltid hem efter sådana dagar med en extrem huvudvärk. Så nu ligger jag i soffan med ångest och huvudvärk. Vet ni varför jag har ångest? Jo för att i morgon ska jag praktisera på högstadiet igen. Alltså agera som vikarie och extra lärare. Men det var efter första praktiken som jag insåg att jag kanske ville arbeta med yngre barn men eftersom att jag vill gå klart denna utbildning fram till sommaren (eftersom att det ser bättre ut på betyget) så måste jag ju praktisera på högstadiet igen. Men jag hoppas, verkligen hoppas att jag trivs denna gång och att det kanske överraskar mig och ändrar min åsikt. Jag tycker att det är hur kul som helst att arbeta med ungdomar och barn, men jag börjar som sagt tveka på min inriktning.
Så denna vecka från och med imorgon samt nästa vecka kommer jag att befinna mig på en skola i Nacka. Ingen skola och inget plugg vilket är jätte skönt, men man blir ju helt slut av att praktisera eftersom att man stöter på både det ena och det andra, så jag lär fortfarande känna mig stressad och trött, haha!
Nej nu ska jag skriva klart en skoluppgift och sen gå på ett pass klockan 18.

Torsdag

Godmorgon
Jag har nu sovit ut och ska bege mig ut på en Powerwalk med R. Vi båda börjar skolan klockan två så vi passar på att göra lite nyttiga saker nu på morgonen. Jag har precis skrivit klart min uppgift som jag pratade om igår som blev sämst, hoppas att läraren har lite sympati för mig men det har hon nog för vi har världens snällaste lärare i denna kurs.
Idag ska jag gå i skolan mellan 14-16 och hoppas sen att jag hinner med ett träningspass på kvällen, det skulle vara skönt! Sen blir det en middag hemma hos far min tror jag. Hoppas ni får en bra dag!

Sommar sommar sommar

Idag kan det inte ha varit någon som suttit inne hoppas jag. Märkte att det var många ute på promenad/jogging när jag och Rasmus begav oss ut på en powerwalk innan frukost. Vi gick i 1 timme och en kvart om man ska vara exakt vilket var jätte skönt. Jag gick i mina korta träningsshorts och en t-shirt och svettades! Sommaren är snart här känns det som.
Efter promenaden satt jag på balkongen och pluggade tills pappa hämtade upp mig för lite lunch. Lunch på en uteservering i solen med världens bästa pappa tackar man inte nej till.
Sen dess har jag bara suttit och pluggat med min förbaskade skit skoluppgift som inte går att skriva. Den är krånglig, tråkig och allmänt jobbig, usch.

Nu har jag precis ätit middag. Tonfisk+keso+majs blev det, gud så gott det var! Det är typ det nyttigaste man kan äta och gott är det också! Nej nu måste jag försöka plugga innan det är dags att hoppa ned i badet med min älskling som står och ropar.  Kram! 
 


RSS 2.0