Söndag

Ligger i sängen just nu och pluggar. Jag är dock typ klar med allt plugg tills imorogn men jag vill förbättra det lite. Har både skriflig inlämning imorgon samt två redovisningar men det kommer jag att klara. En sak som jag stör mig på är att alla är lediga imorgon förutom min skola. Det är valborg och dag före röd dag, kan vi inte få ta det lugnt då?

Idag har jag dock en planerad och rolig dag framför mig. Nu ligger jag som sagt och pluggar. Om ett tag ska jag och R ta en promenad till centrum för att leta efter en rosa fluga som han ska ha på sig på balen det kommer blli så fint om vi nu hittar det. Efter det ska jag träffa bästis och hennes systersson. Vi ska leka och äta på Mcdonalds, riktigt länge sen jag åt där så idag blir det onyttigt. Sen hade jag faktiskt tänkt att träna, vet dock inte vad och ifall gymmet erbjuder något pass. Annrs får det väl bli cykling hemma eller en lång promenad.


Nytt glöd

Förra veckan bestämde sig både jag och Rasmus för att börja träna stenhårt och äta nyttigt och bra. Men nu har både han och jag legat hemma sjuka och inte kunnat träna. Varför är det alltid så? När man ställer in sig på att verkligen börja träna stenhårt så ska kroppen gå och bli sjuk.. Jag är dock frisk nu men inte R.
Jag körde ett riktigt jobbigt pass på gymet i måndags. Tränade ben och rumpa. Herregud säger jag bara. Träningsvärken har aldrig varit värre. Jag hade planerat att träna idag men jag känner att det bara får bli en powerwalk. Älskling är ledig idag också så om ett tag ska jag möta upp honom för en lunch på hörnet, deras goda kycklingsallad lockar!

Glad påsk!

Idag är det långfredag. Jag har alltid känt att långfredagen ska vara så deppig jämt, men inte i år! Idag ska jag äntligen träffa min bästa vän. Vi ska åka och shoppa. Ja ni läste rätt, åka. Jag har ju nämligen körkort!!! Herregud när ska jag sluta nämna det för mig själv? Men jag tror inte ni förstår, jag har nog aldrig varit såhär lycklig. Det är det bästa som hänt mig efter att jag träffat rasmus.
Vi ska dock inte shoppa åt oss själva utan till min fina lilla mamma som fyller år på måndag.
Jag är på sjukt bra humör idag och just nu så är livet som allra bäst!
Glad påsk mina vänner!


titta vilken fin mamma jag har!


2a April 2012- Välkomna tillbaka!

Hej!
Nu när jag satt och läste igenom min blogg märkte jag att det var ca 1 år sen jag bloggade sist. Jag har haft mycket att göra det sista året om man säger så. Tog studenten i somras, pluggar till lärare nu på högskolan och sen har jag som många vet haft en väldigt sjuk pojkvän som jag spenderat tid med, både på sjukhuset och hemma.
Men nu är jag tillbaka!
Jag har verkligen saknat att blogga och jag ska uppdatera er med minst 1 inlägg varje dag.
Just nu är jag dock inte så pigg. Har varken orkat äta eller övningsköra. Ligger i soffan med en magsmärta och känner mig allmänt hängig. Jag hoppas att det går över snabbt eftersom att jag både har flera träningspass jag vill gå på i veckan och massvis med plugg.

RSS 2.0